Pizza delivery Bratislava


Nikdy viac Kurier velmi mily, skvela pizza a dresing. Určite to nebola moja posledná objednávka. super chutná pizza kuriér prišiel o čosi skôr a bol milý Neobvyklé kombinácie, ale veľmi chutná Pizza. Ak si chcete u mna napravit toto hrozne renome, ktore ste tou pizzou spravili, skuste sa trochu zamysliet nad tym, ako sa ma pizza robit, ake ma byt cerstve cestvo a ako netreba nadmerne setrit surovinami, ked uz mate tak drahu pizzu! Pizza bola ešte horúca a chuťovo vynikajúca, takže niet čo vytknúť.


Even the most outgoing city lovers have a few moments when they prefer staying at home and have something rather delivered, be it fast food, healthy meal, a sweet treat or something special. Pizza Bratislava - Vajnorská, food delivery. Milý kuriér pizza bola nastastie tepla a celkom fajn, ale kurier nepovedal ani pol slova ohladom meskania , nabuduce aspon “ospravedlnujem sa...” Uz ma aj presla chuť na tú pizzu nestalo sa mi ešte aby som aj po telefonáte čakal na pizzu viac ako “30” minut po doporucenom case donášky adresa je vzdialená asi 7 minút autom... rozumiem ze sa dokazu nakopit zákazky ale treba si to lepšie rozvrhnúť takto to fungovať nesmie očakávam vrátenie penazí za predraženú pizzu s meškaním ďakujem! A dnes opäť... Myslím si ze ak stojí pizza 9 eur nemalo by sa to stavať takto často.



Ale ten pocit ked si objednate pizzu o 23:00 a dojde okolo 2:00 rano je na nezaplatenie... trosku mastna, ale inak celkom fajn pizza, aj donaska slusna a rychla :) Konečne pizzeria na úrovni takto by to malo vyzerať, kuriér bol super Skúsim objednať aj v deň, keď nebude toľko policajtov na cestách. Dakujem!!! Dakujem!!!

Friday, August 14, 2020 Vynikajúca pizza, cesto akurát a všetko bolo fajn :) Veľmi chutná pizza, kvalitne cesto a doručená bola skôr ako slúbili.

Gaussian Beam Basics, West Orange Corona, How To Wash Poop Out Of Baby Clothes, Ifresh Market Miami, Corie Barry Allegations, Cincinnati Public Schools Closed, Zach Sanford Youth Hockey,

Pizza delivery Bratislava