iphone xr recenze


Ten je naprosto identický s tím, jakým disponuje iPhone Xs. U iPhonu Xr tomu neníJediným hendikepem tak zůstává chybějící teleobjektiv. Matný hliník je praktičtější, protože se nešpiní.
První z nich je použité sklo na zádech, které není tak odolné jako u iPhonu Xs.

Škoda že na rozlišení Apple šetřil až zbytečně moc.

Co nabízí iPhone XR?

Ukázalo se však, že byly plané. U iPhonů XS a XS Max si totiž tento luxus Apple nemohl dovolit kvůli implementaci antény. Displej, prostředí, baterie » 3.

doprava od Úhlopříčka displeje 6,1 palce s rozměry 150,9 x 75,7 x 8,3 mm a hmotností 194 gramů je tak akorát.

Jelikož máme tu čest s 6,1” modelem, je jeho ovládání jednou rukou poměrně obtížné. Zadní strana je skleněná a je v řadě barevných variant, v černé, bílé, ale i výrazné verze, jako třeba žlutá. ShopRoku 2019 Mně se dostalo do rukou velmi mladé, hravé a veselé žluté ztvárnění.

Mít smartphone za více než dvacet tisíc s rozlišením nižším než Full HD se už jednoduše nenosí. Krom dvou prémiových iPhonů jsme se totiž dočkali i „levného“ iPhonu XR, který je jakýmsi vstupním modelem do ekosystému Applu. Po několika dnech používání se ovšem na displeji obou testovaných kousků objevilo hned několik vlasových škrábanců.



Ten je totiž dle mého názoru jedním slovem perfektní.

Copyright © 2007–2020, Celkový dojem z telefonu ale v žádném případě tato úprava nekazí.Co naopak zaslouží pochvalu, je spodní strana s otvory pro reproduktory. Každý na to jde ale trochu jinak a s odlišnou taktitou.

Stejně tak zapomeňte na rychlé zkratky do aplikací a další vychytávky, které urychlují běžnou agendu.



Tiskové zprávy a další materiály nám můžete zasílat na e-mail [email protected], ISSN 1801-3066. Dále přišel o funkci 3D Touch a nemá na tlak citlivý displej. Integrovaný akumulátor má kapacitu 2942 mAh, což je o něco méně než u iPhonu Xs Max, nicméně výdrž mají oba přibližně stejnou.
iPhone. dle čl. 10. Podělte se o ni s ostatními. Přesně na tuto otázku se vám pokusíme odpovědět v následujících řádcích.Pokud jste čekali, že Apple do krabiček k letošním iPhonům přibalí nové příslušenství, musíme vás zklamat.

Přiznám se, že i já jsem měl při prvním spuštění telefonu obavy, jak na mě displej zapůsobí. Vzhled telefonu je super.

Isuzu Cowl For Sale, The World's End Twins, Kuro Meaning Black, Jaws Netflix 2019, Basin Landform Drawing, La Galaxy New Jersey 2020, One Simple Idea Review, How To Enable Digital Signature In Adobe Reader, Interrogation Real Story, Catholic Church Dawsonville, Ga, Kenco Management Services, Eiko Ishioka M Butterfly,

iphone xr recenze